Website op maat

Huisstijl

Heb je een website nodig voor je bedrijf of misschien voor jezelf? Dan ben je aan het juiste adres! Voor een vaste lage prijs kan ik een website voor je op maat maken. Ik zorg er dan niet alleen voor dat de website een vlotte en mooie uitstraling heeft, maar ook dat hij netjes aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Naast het uiterlijk zorg ik er dan ook voor dat hij goed wordt weergeven op ieder device, dat hij goed vindbaar is op Google en dat je zelf de gehele website kunt onderhouden en beheren.

Huisstijl

Content Management Systeem

Ik maak je website gebaseerd op een Content Management Systeem. Een Content Management Systeem zorgt ervoor dat de website op een veilige en eenvoudige manier te beheren en te onderhouden is. Met deze CMS kan je nadat de website gemaakt is, de website volledig beheren en alle tekst en foto's zelf aanpassen zonder enige moeite. Hierdoor hoef je geen verstand te hebben van moeilijke programmeertalen, en kan je alles zelf eenvoudig aanpassen.

Content Management Systeem

Bestaande website

Ben je al in het bezit van een website, maar ben je niet tevreden met het uiterlijk hiervan? Of beschik je al over een website, maar heb je nog geen Content Management Systeem? Ook dan kan je bij mij terecht! Ik kan je website renoveren zodat deze niet alleen weer strak en helemaal bij de tijd is, maar dat hij ook veilig en eenvoudig te beheren is zonder enige kennis van moeilijke programmeertalen.

Bestaande website

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een website? Of wil je je website laten renoveren? Neem dan gerust even contact met me op! Bel 06 - 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

Afspraak maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief!