Over Qobalt

Wie/wat is Qobalt?

Hallo! Wij zijn Qobalt, een digitaal, strategisch en creatief bureau gevestigd in het Westland. Qobalt is opgezet door mij, Kevin Verkade. Ik ben sinds vorig jaar afgestudeerd van de opleiding Software Engineering op De Haagse Hogeschool, en mijn passie ligt bij het maken van websites en het helpen van kleine en middelgrote ondernemingen. Mijn doel is daarom ook, om jouw bedrijf of organisatie succesvol te maken op het internet. Dit wil ik bereiken door een online oplossing te bieden die rechtstreeks bijdrage levert aan je bedrijf. Ben je geïnteresseerd om dit nieuwe avontuur samen met mij aan te gaan? Bekijk dan hier het portfolio voor iedereen die je voor ging. Of neem hier direct even contact met me op.

Wie/wat is Qobalt?

Waar kunnen wij je bij helpen?

Misschien is de vraag 'waar kan ik je niet bij helpen?' een stuk makkelijker te beantwoorden. Van het maken van websites of webshops, tot het onderhouden of renoveren van websites. Ik ben alle markten thuis. Daarom vind ik het ook erg belangrijk dat wanneer ik een website of webshop opzet, deze van A tot Z goed in elkaar zit, en door iedereen te beheren valt. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat je, nadat de website helemaal klaar is, hier zelf geen problemen meer aan moet kunnen vinden en dat hij goed in zoekmachines te vinden is.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Qobalt gaat verder

Omdat ik de opleiding Software Engineering heb gevolgd aan De Haagse Hogeschool, heb ik niet alleen verstand van de designs en kleuren van je nieuwe websites, maar ook kan ik mijn weg heel goed vinden in de verschillende programmeertalen waarin de website is opgebouwd. Hierdoor kan ik heel eenvoudige verschillende functionaliteiten speciaal voor jou op maat maken! Zo kan ik dus een website maken die precies aansluit bij uw wensen, en er ook nog eens voor zorgen dat hij gebruikersvriendelijk is en blijft.

Qobalt gaat verder

Afspraak maken

Heb je interesse in een nieuwe website of webshop? Of wil je je oude website laten renoveren of er een nieuw likje verf overheen plaatsen? Maak dan snel een afspraak! Bel 06 – 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

Afspraak maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief!