Portfolio

Wolf Huisvestingsgroep
Qobalt website development - Wolf Huisvestingsgroep

Wolf Huisvestingsgroep

Deze website is speciaal op maat gemaakt voor de Wolf Huisvestingsgroep. Ze wilden hun website graag laten migreren van een ander CMS naar Wordpress en de voorkant een geheel nieuwe uitstraling laten geven. Dit heb ik dus gerealiseerd in deze nieuwe website die goed aansluit bij de huisstijl van Wolfs Huisvestingsgroep.

  • Klant Wolf Huisvestingsgroep
  • Website Website
  • Gelanceerd op Januari 2023
Workouts Wizard
Qobalt website development - Workouts Wizard

Workouts Wizard

Workouts Wizard vond het hoog tijd worden dat de website eens goed onder handen genomen werd. De software van Workouts Wizard maakte al gebruik van de nieuwste technologie en designs, maar dat viel nog niet te merken aan de informatie website. Daarom hebben we deze een flinke upgrade gegeven, en hebben we hiermee ook gelijk onze eerste headless website gemaakt. Dit betekend dat de voorkant van de website heel erg snel is en geen componenten worden ingeladen van het admin dashboard (in dit geval Wordpress).

Lezen & Leren
Qobalt website development - Lezen & Leren

Lezen & Leren

Deze website is speciaal op maat gemaakt voor Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek de Boekenberg. Hierbij willen ze ervoor zorgen de alle kinderen van 0 tot 18 jaar zich ontwikkelen in een rijke taalomgeving. Deze website heb ik in samenwerking met Lettow Studios gemaakt.

  • Klant Team Jeugd & Educatie
  • Website Website
  • Gelanceerd op November 2021