Over Ons

Wie/wat is Qobalt?

Hallo! Wij zijn Qobalt, een digitaal, strategisch en creatief bureau gevestigd in het Wesland. Ons doel is om jouw bedrijf of organisatie succesvol te maken op het internet. Dit willen wij bereiken door een online oplossing te bieden die rechtstreeks bijdrage levert aan je bedrijf. Bekijk ons portfolio voor iedereen die je voor ging.

Wie/wat is Qobalt?

Waar kunnen wij je bij helpen?

Misschien is de vraag 'waar kunnen we je niet bij helpen?' een stuk makkelijker te beantwoorden. Van het maken van websites of webshops, tot het onderhouden of renoveren van websites. Wij zijn van alle markten thuis. Daarom vinden wij het ook erg belangrijk dat wanneer we een website of webshop opzetten, deze van A tot Z in elkaar zit, en door iedereen te beheren valt.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Qobalt gaat verder

Wij hebben niet alleen verstand van de designs en kleuren van uw website, maar ook weten we onze weg te vinden in de programmeertalen waarin de websites zijn opgebouwd. Hierdoor kunnen we verschillende functionaliteiten speciaal voor jou op maat maken, en deze zo gebruikersvriendelijk mogelijk maken.

Qobalt gaat verder

Afspraak maken

Heb je een website of webshop nodig? Of wil je je oude website laten renoveren? Maak dan snel een afspraak! Bel 06 – 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

Afspraak maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief!